Od 50 lat wypiekamy najwyższej jakości pieczywo na naturalnym zakwasie, według tradycyjnych receptur.
Chleby przygotowujemy na mąkach z polskich młynów, z polskich zbóż i wyrabiamy ręcznie.
Od początku swojego istnienia, łączymy tradycyjne metody produkcji z nowoczesnymi technologiami wypiekowymi.
Chcemy aby nasze wyroby trafiły w Wasze gusta i spełniły Wasze oczekiwania.
Piekarnia Społem przy ulicy Gajowej wypieka najlepsze bułki Poznańskie w mieście!!!!
Oprócz bułek Poznańskich polecamy doskonałe ciemne bułki z dodatkiem ziaren, pestek i płatków.
Bułka Śniadaniowa, Bawarska, Felek, Wiejska czy Grahamka to propozycja dla tych którzy cenią nie tylko smak ale także zdrowy styl życia.
Natomiast bułka rodzynkowa to propozycja na słodkie śniadanie podwieczorek lub przekąskę.
Ponadto pieczemy tradycyjny polski chleb mazowiecki. Jest to chleb pszenno-żytni z niezwykle aromatycznym miękiszem i chrupiąca skórką.
W sklepie nr 36, który znajduje się tuż przy Piekarni można kupić chleb i bułki niemalże prosto z pieca.
Przyświeca nam hasło:
"Upiekliśmy naturalnie, dbając o Twoje zdrowie".
Zapraszamy do spróbowania naszych wypieków.